FBC Vittoria South Town - florbalový klub

Na svátek poprvé s trenérem (17.11.)

logo

Psalo se pondělí 17. listopadu 2014, florbalově poněkud netradiční den, neboť většinou se hraje jen v sobotu či v neděli. Další nezvyklostí bylo, že tým Vittorie dorazil v plné sestavě 11 lidí do pole, plus gólman. Navíc na zápas také poprvé dorazil i nový trenér Martin Jirka s trenérskou licencí C.

Adam Kubák | 11/30/2014 11:54:15 AM | Zobrazeno: 2323x | Sekce: Report

Prague Vikings vs FBC Vittoria South Town

Již před zápasem bylo jasné, že nastupujeme proti favoritovy, který s úctyhodným náskokem vede celou ligu, tudíž jsme mohli jedině překvapit. Vikingové ukázali opravdu velmi vzápětí, proč ligu vedou, už po 25 vteřinách domácí vstřelili první gól. Nevadí, řekli si hráči Vittorie a pokračovali ve velmi laxním přistupování k útočníkům soupeře, což se hrubě nevyplatilo a po necelé minutě přesně zakončil přesně další Viking. Vittoria také nebyla bez šance, ale na rozdíl od Vikingů ji chybělo trochu více přesnosti. Do konce první třetiny udělali domácí z gólmana Vittorie Štěpána Baťka doslova rybáře, neboť musel lovit ze sítě míček ještě dvakrát a to v páté minutě a v jedenácté minutě. O přestávce si vzal slovo trenér a udělil týmu pár cenných rad. Do druhé třetiny nastoupil úplně jiný tým, síly na hřišti se daleko více vyrovnali a ve třetí minutě se konečně prosadili i Vittoriáni zásluhou Chlupáče, který vyslal z půlky hřiště dobře skrytou střelu a ta pomalu doplachtila až za záda nic netušícího brankáře. Ve druhé třetině si Vittorie zahrála přesilovku, ale nic z ní nevytěžila, na konci třetiny byl navíc vyloučen další hráč Vikingů za to, že si údajně dělal srandu ze slečny rozhodčí. Jak je však známo Vittoria a přesilovky moc nejdou k sobě a tak ani tato početní výhoda k ničemu nevedla. Ve třetí minutě poslední třetiny využil obrovského zaváhání domácího obránce Kučera a po doslova naservírovaném míči na zlatém podnose bez problému zakončil 4-2. Vittoria se i nadále tlačila do šancí, hra se přelévala nahoru a dolu, ale ani jeden z týmů již skóre zkorigovat nedokázal. Vittoria předvedla velice dobré dvě třetiny a kromě zpackané první třetiny odvedla vcelku slušný výkon.

Góly: Chlupáč (bez asistence), Kučera (asistoval obránce soupeře)

FBC Vittoria South Town vs B.U.H. Praha

Tento soupeř měl být z hlediska kvality daleko hratelnější a hráči Vittorie měli v hlavách možnost bodového zisku. První třetina se borcům z Jižního města povedla náramně, během necelých tří minut se trefili Milt alias Milf po Chlupáčově asistenci, vzápětí nabil Kučerovi Koleška a Vittoria šla do trháku 2-0. V desáté minutě hosté odpověděli kontaktní brankou, ale na ni domácí dokázali za necelou půlminutu opět odpovědět (3-1). Vittoriáni hráli v první třetině dobře, soupeře přehrávali, byli zarputilejší v soubojích. Na začátku druhé třetiny se osvědčilo kombo Milf- Kučera, kdy druhý jmenovaný přesně zakončil (4-1). Zdálo se, že Vittorie si kráčí pro vítezství. Bohužel však hráči hostů jakoby nabrali druhý dech, ve druhé minutě odpověděli na nástup Vittorie (4-2). V sedmé minutě se trefili podruhé (4-3) a zkázu pro domácí dovršila trefa v jedenácté minutě (4-4). Do třetí třetiny se tedy šlo za nerozhodného stavu, hra obou týmů byla plná nepřesností, opravdu přesných přihrávek byste moc nenapočítali. Bídu obou týmů prorazil až Korous, který po pohledné kombinaci s Kubáčem se štěstím prostřelil gólmana hostů (5-4). Bohužel zhruba dvě minuty před koncem došlo k velmi přísnému vyloučení (řekl bych, že podobných přestupků proběhlo během zápasu více, ale žádný se netrestal takto) Novotného a hosté dokázali přesilovkou proměnit (5-5), závěrečná necelá minuta byla velmi divoká a Vittorie mohla být nakonec ráda za bod, po tom co útočník hostů ve vyložené šanci minul bránu.

Góly: Milt (Chlupáč), Kučera (Koleška), Kubáč (Dvořák), Kučera (Milt), Korous (Kubáč)

Komentáře k článku

Přidejte svůj komentář k článku

Jméno:
Příspěvek:
Kontrolní pole - doplň "Vitto _ ia South Town". Tzn. doplň malé er.

Tento článek zatím nikdo nekomentoval.

Partneři klubu:

Náš partner COMES