FBC Vittoria South Town - florbalový klub

Hráčské změny v nové sezóně

FBC Vittoria South Town

Zdravím všechny přátele kulatého děravého nesmyslu. Dlouho a netrpělivě jsme čekali na novou sezónu, jenže jsme se ani nenadáli a liga už je opět v plném proudu. Možná jste již zaregistrovali několik změn v kádru VST, bylo by však dobré si je přiblížit a zrekapitulovat. Co je tedy ve Vittorii nového?

Michal Pokorný | 11/9/2010 5:15:37 PM | Zobrazeno: 2322x | Sekce: Článek

Na konci minulé sezóny ukončili své pusobení ve VST dva hráci – Petr Jungwirth zvaný „Krvák“ a Tonda Kloubek. Ani jeden z nich si nehledá nové angažmá a oba tak pozastavili svojí aktivní florbalovou kariéru. Dekujeme jim za pusobení v klubu a prejeme hodne štestí v osobním i sportovním živote.


Co se týce príchodu, nastala zatím jen jedna zmena, do klubu prišel šikovný krídelní útocník Jakub Boucek, známý spíše pod prezdívkou „Hobit“. Do VST ho privedl Dan Koleška, jeho alkoholický kamarád z Boulder Baru.


Psal jsem sice, že se uskutecnil jen jeden príchod, pokud ovšem nepocítáme Jardu Holana, kluka z malé vísky, dvouzápasový záskok za naší oporu, brankáre Josefa Stejskala. Do posledních dvou utkání totiž nemohl nastoupit ani on, ani naše brankárská dvojka Adam Cabla. V klubu bylo od zacátku sezóny na testech už nekolik hrácu, nekterí hráci se na testech ješte objeví, takže se ocekává další rozšírení kádru. Není však blíže urcené, které posty budou doplneny.


Další otazník již delší dobu visí nad Petrem Hovorkou, který je mimo hru bez nekolika dnu už celý rok. Poslední zápas odehrál 7. listopadu 2009 proti Hopochos, kde i sám skóroval. Fanoušci jsou jiste velmi zvedaví, jak to vypadá s jeho zdravotním stavem a zda již trénuje s klubem. Zeptali jsme se ho tedy prímo, nacež odpovedel: „Nevím, ale když nepujdu na operaci a podarí se dál rehabilitovat, tak verím, že treba za 3 mesíce. Když pujdu na operaci, tak treba i za rok. To se rozhodnu v nekolika príštích dnech.“ Ackoliv Petr ješte nemuže hrát ani trénovat, zapojuje se aktivne do dení v klubu. Pusobí jako masér, vede tréninky a jako trenér pusobí i v soutežních zápasech.


Komentáře k článku

Přidejte svůj komentář k článku

Jméno:
Příspěvek:
Kontrolní pole - doplň "Vitto _ ia South Town". Tzn. doplň malé er.

Tento článek zatím nikdo nekomentoval.

Partneři klubu:

Náš partner COMES